tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ryhmätehtävän eteneminen?

Miten ryhmätehtävänne on edennyt? Ryhmän puheenjohtaja ja sihteeri, kirjoittakaa tänne lyhyt kuvaus missä mennään? Mitä lisätietoja tehtävän tekemiseen tarvitsette? Muita kommentteja? Ajatuksia?

5 kommenttia:

 1. Meillä on ryhmä kasassa (Anu, Miia ja Annika). Me ei olla vielä juurikaan aloitettu, mutta ollaan sovittu skype-tapaaminen torstaille. Aiomme varmaankin kehittää ainakin Team Kestävän facebook-sivuja ja kotisivua, mutta paljon muutakin. Ideointi ei tosiaan ole kunnolla alkanut vielä.

  VastaaPoista
 2. Meidän ryhmä kanssa (minä, Noora, Suvi, Hanna sekä Konsta) päätettiin keskittyä kehittämään FAMKOn sosiaalisen median palveluita. Suvi on FAMKOn tuutori- ja viestintävastaava joten sitä kautta yhteydenpito FAMKOn hallitukseen on helppoa. Myös FAMKOn puheenjohtajaan ollaan erikseen yhteydessä ja kartotetaan heidän tarpeita.

  Aikalailla on vielä vaiheessa tämä tehtävä mutta näistä lähtökohdita aloitetaan.

  VastaaPoista
 3. Resiina-tiimi on ottanut yhteyttä Pro rautatien toiminnanjohtajaan, joka suostui kumppaniksemme. Lähetimme hänelle linkin sos.med.sivulle ja omat yhteystietomme ja lupasimme olla yhteydessä.

  VastaaPoista
 4. Olemme Oskarin ja Elinan kanssa ottaneet yhteyttä tahoon, joka ylläpitää Happenings@ -sivustoja Facebookissa. Ilmaisimme kiinnostuksen tehdä samanlaisen sivuston Forssaa varten. Vastausta ei ole vielä kuulunut. Etsimme uuden aiheen, jos tästä ei näytä tulevan mitään.

  VastaaPoista
 5. Täydennän Anna-Kaisaa kertomalla, että FAMKO on siis sama kuin Forssan ammattikorkeakouluopiskelijat, eli meidän paikallinen opiskelijayhdistys. =)

  VastaaPoista