perjantai 15. huhtikuuta 2011

Tammelassa kiirettä

Hei
Tammelasta ei ole kuulunut nyt muutamaan hetkeen mitään, on ollut muiden oppiaineiden palautusten kanssa kiireitä. Sosiaalisen median opintojakson tehtävissä ollaan kuitenkin koko ajan edetty. Eli laitoimme viime viikolla Tammelan kyläyhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille kyselyn, jossa kartoitimme heidän käyttämiään sosiaalisen median työkaluja ja halukkuutta oppia uutta ja sitä miten he haluaisivat käyttää uutta työkalua ja minkä verran heillä yleensä on aikaa käydä netissä, kylien sivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

Olemme demoa varten nyt tyhjentäneet kannettavan tietokoneen, johon asennetaan testausta ja demoa varten ohjelmistot sunnuntaina 17.4. ja sitä kokeillaan todennäköisesti ensimmäiseksi lähiverkossa ja siitä otetaan kuvakaappaukset demoraporttia varten.

Lisäksi ajattelimme tehdä pienellä ryhmällä käytettävyystestauksen, ns. vierasverkossa eli lähiverkossa kuitenkin. Näistä saamiemme kokemusten perusteella alamme sitten suunnittelemaan ohjelmiston käyttöönottoa ja siirtämistä julkiseen verkkoon.

Aikataulu menee tosi kireeksi, meillä kun on 19.4. demoilu, mutta yritämme saada siitä demoraportin siksi, koska palveludemo pyörii lähiverkossa, emme sitä voi tuoda vielä julkiseen verkkoon.

Näin etenee, kiireestä huolimatta, pikkuhiljaa.
Tulemme kyllä vielä connect pro -takin käyttämään, mutta kun ei meinaa olla yhteistä vapaata hetkeä, että ehdittäisiin sinne.
Nytkin kirjoitan tätä mieheni koneelta, kun aamulla luin kännykästä sosiaalisen median blogia, enkä ole ehtinyt vielä omalle koneelle, enkä vielä ehdikään, kun on tehtävä viimeinen palvelus eräälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti