keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Väliaikatietoja 13.4.2011

Hei!

Teimme tilannekartoitusta opintojakson etenemisestä. Vielä on viikko aikaa tehtävien tekemiseen. Toivommekin että, linkittäisitte jo tässä vaiheessa tuotoksenne Tiimitiedot taulukkoon
https://sites.google.com/site/sosiaalinenmedia102e1/tiimi-1

Vaikka työt ovat vasta luonnosvaiheessa läpinäkyvyys auttaa kehittämään yhteistä näkemystä ja antaa uusia ideoita. Tiimikohtaista palautetta:

Forssa: Työn etenemisen seuranta on vaikeaa koska raportteja ei löytynyt blogissa. Otitteko yhteyttä toimeksiantajaan? Onko tarvekartoitus tehty? Huom! Pelkkä Facebook-sivusto hyvin suppea näkökulma suhteessa tehtävänantoon. Hyvän arvosanan saaminen edellyttää laajempaa palvelukonseptia. Toimenpide-ehdotus: blogikirjoitus etukäteen annettujen ohjeiden mukaisesti. Palvelukokonaisuuden väliarviointia ei tehty koska se ei ole linkitetty Tiimitiedot -taulukkoon.

TeamKeke: Blogikirjoituksen mukaan tehtävä on edennyt oletetulla tavalla. Palvelukokonaisuuden väliarviointia ei tehty koska se ei ole linkitetty Tiimitiedot -taulukkoon.

Resiina: Blogikirjoituksen mukaan tehtävä on edennyt oletetulla tavalla. Palvelukokonaisuuden väliarviointia ei tehty koska se ei ole linkitetty Tiimitiedot -taulukkoon.

FAMKO: Blogikirjoituksen mukaan tarpeista on keskusteltu mutta varsinaista tarvekartoitusta ei ole tehty. Palvelukokonaisuuden väliarviointia ei tehty koska se ei ole linkitetty Tiimitiedot -taulukkoon.

Tammela: Työn etenemisen seuranta on vaikeaa koska raportteja ei löytynyt blogissa. Keskusteluja on kumminkin käyty skypen kautta ja havaintojen mukaan työ etenee. Palvelukokonaisuuden väliarviointia ei tehty koska se ei ole linkitetty Tiimitiedot -taulukkoon.

T: Outi ja Annika

3 kommenttia:

 1. Nettisivut ja varmaankin fb-sivut pystymme toki linkittämään, mutta entä fb:n suljettu ryhmä, picasa-albumi ja sähköinen kalenteri, miten saamme ne teille linkitettyä? (Team Keke)

  VastaaPoista
 2. Resiinan kommentti:
  Työstövaiheessa olevat jäsensivut on nyt linkitetty tiimitietotaulukkoon.

  VastaaPoista
 3. Sinille:
  FB: laittakaa ryhmän linkkiosoite ja liittäkää meidät ryhmään.
  Picasa: sillä on myös oma linkkiosoite. Onko se julkinen?
  Kalenteri: Sillä on myös oma linkkiosoite.

  T. Outi

  VastaaPoista