perjantai 7. syyskuuta 2012

Mitä sinulle tarkoittaa sosiaallinen media?


Kirjoita tänne mitä sosiaalinen media sinulle tuo mieleen? Miten olet hyödyntänyt sosiaalista mediaa ja mitä sinä odotat tältä opintojaksolta?

(Blogi on kuin päiväkirja, nämä kirjoitukset taltioituvat tännne palveluun aikajärjestyksessä. Blogia voi mukavasti elävöittää vaikka valokuvilla, kaaviokuvilla tai vaikka videoilla.)

22 kommenttia:

 1. Sosiaalinen media tuo minulle ensimmäiseksi mieleen Facebookin, Twitterin ym. Sos. median kautta voin pitää yhteyttä muihin ihmisiin helposti. Tältä opintojaksolta odotan sitä, että oppisin tuntemaan sos. median kanavat paremmin.

  VastaaPoista
 2. Sosiaalinen media on mielestäni esim Facebook, Twitter, sähköpostit jne virtuaaliset ohjelmat tai sivustot. Lähinnä olen hyödyntänyt sosiaalista mediaa juuri käyttämällä näitä ohjelmia. Odotan opintojaksolta oppivani käyttämään jotain uusia ohjelmia ja sivustoja tai lisää jo käyttämistäni.

  VastaaPoista
 3. Uusia mahdollisuuksia! Yritän pysyä kurssilla mukana ja päästä paremmin sisään sosiaalisen median koukeroihin, joista olen ihan pihalla.

  VastaaPoista
 4. Sosiaalisesta mediasta tulee ensimmäisenä mieleen Facebook, twitter ja blogit. Itse käytän näistä vain facebookia. Odotan että tämä opinojakso laajentaisi käsitystäni sos. mediasta ja oppisin hyödyntämään sitä paremmin.

  VastaaPoista
 5. Sosiaalisesta mediasta tulee mieleen Facebook, varmaan sen yleisyyden vuoksi.

  Sosiaalisesta mediasta tulee mieleen asioiden reaaliaikainen jakaminen kavereille ja verkostoille.

  Itse olen hyödyntänyt sosiaalista mediaa lähinnä Facebookin ja Google+:san kautta. Jälkimmäinen ei ole tosin kovin suosittu vielä.

  VastaaPoista
 6. Internetissä tapahtuvaa vuorovaikutteista viestintää.. Facebook tulee ensimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
 7. Sosiaalinen media tuo mieleen kaikki käyttämäni internet ohjelmat (Facebook, Skype, blogit...) Käytän päivittäin Facebookkia yhteydenotossa perheeseeni tai kavereihin ja Skypen avulla olen soittanut mm. Latinalaiseen Amerikkaan.
  Odotan kurssilla oppivani käyttämään internetin tarjoamia palveluja laajemmin.

  VastaaPoista
 8. Sosiaalinen media tuo lähinnä mieleen Facebookin, Twitterin sekä muut samantyyppiset nettiyhteisöt. Olen hyödyntänyt sosiaalista mediaa tiedon jakamiseen, kuulumisten vaihtamiseen ja esimerkiksi kuvien lähettämiseen. Odotan uutta tietoa mahdollisuuksista, joita sosiaalinen media antaa, ja joita voidaan hyödyntää työelämässä, opiskelussa ja vaikkapa mielipidevaikuttamisessa.

  VastaaPoista
 9. Blogi ja Facebook ovat tuttuja. Joskus kokeilin Googlen tarjoamia mahdollisuuskia jakaa tiedostoja, kun opetin tietotekniikkaa.

  Toivon voivani hyödyntää somea omissa opinnoissa ja koulutuksissa.

  VastaaPoista
 10. Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa erilaisten ohjelmien avulla. Itse käytän Facebookia. Odotan pääseväni syvemmälle aiheeseen ja käyttämään erilaisia sosiaalisen median työkaluja ja muotoja.

  VastaaPoista
 11. Sosiaalisesta mediasta tulee mieleen esim. facebook, sähkpostit, blogit ja muut netissä olevat sivustot, joiden avulla yhteydenpito ja kommunikointi onnistuu reaaliaikaisesti. Itse hyödynnän sosiaalista mediaa yhteydenpidossa ja tiedon välityksessä. Opintojaksolta odotan lisää tietoa sosiaalisen median tarjoamista mahdollisuuksista.

  VastaaPoista
 12. Käytän sosiaalista mediaa lähinnä facebookin avulla ja luen joskus joitain blogeja. Toivon että tällä opintojaksolla innostun käyttämään erilaisia sosiaalisen median välineitä kuten skypeä.

  VastaaPoista
 13. Sosiaalinen media tuo internissä toimivat yhteisöpalvelut mieleen. Moni palvelu on vielä hämärän peitossa että tavoitteena olisikin oppia tuntemaan nämä palvelut.

  VastaaPoista
 14. SOME on aktiivista viestintää yksilöiden ja suurienkin ihmismäärien kesken. Sosiaalisessa mediassa yksilöt voivat tiedon vastaanottamisen lisäksi myös itse viestiä heitä kiinnostavista asioista. Sosiaalinen media on ennenkaikkea vuorovaikuttamista ja sillä on suuri merkitys ja valta nyky-yhteiskunnassa. Sosiaalisen median kanavia on muun muassa Flickr, Youtube, blogit, Twitter, Google+ sekä Facebook.

  VastaaPoista
 15. Ensimmäisenä tulee mieleen Youtube, Facebook, Wikipedia ym. Sosiaalisessa mediassa jokainen käyttäjä voi myös itse tuottaa sisältöä. Odotan oppivani aiheesta jotain uutta.

  VastaaPoista
 16. Itse en ole hyödyntänyt sosiaalista mediaa perus Facebookin, YouTuben ja Twitterin käyttöä paljoa enempää. Paria blogia tosin luen minäkin.

  VastaaPoista
 17. Sosiaalisesta mediasta tulee mieleen Facebook, twitter ja vastaavat. Käytän sosiaalista mediaa pitääkseni yhteyttä tuttuihin ihmisiin ja seuratakseni itseäni kiinnostavia aiheita muun uutisoinnin tukena. Odotan opintojaksolta muun muassa syvempiä näkökulmia sosiaaliseen mediaan ja sen käyttöön.

  VastaaPoista
 18. Sosiaalinen media tuo mieleen Facebookin, sähköpostit ja Skypen joita käytän. Tämän opintojakson jälkeen toivon osaavani hyödyntää sosiaalista mediaa monipuolisemmin.

  VastaaPoista
 19. Kuten muillekin, minulle tulee mieleen sosiaalisesta mediasta lähinnä facebook ja muut samankaltaiset nettisivut. Facebookia olen käyttänyt, nyt jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
 20. Sosiaalisesta mediasta tulee mieleen ensimmäisenä Facebook, jota itsekin käytän eniten. Muita välineitä on Twitter, blogit, YouTube yms.
  Odotan kurssilta, että oppisin enemmän käyttämään sosiaalisen median mahdollisuuksia sekä suhtautumaan myös kriittisesti netistä löytyvään tietoon.

  VastaaPoista
 21. Kuten jo monet aikaisemmat ovat sanoneet, niin facebook tulee ensimmäisenä mieleen puhuttaessa sosiaalisesta mediasta. Muita välineitä ovat mm. Twitter sekä Google+.

  VastaaPoista
 22. Kuten moni on jo aikaisemmin sanonut, sosiaalinen media on viestimistä erilisissa verkostoympäristöissä kuten Facebook tai Google+. Myös monet blogit ja Flickr yms. ovat sosiaalista mediaa.

  Kurssilta odotan, että osaan käyttää vieraampia sosiaalisen median käyttöjärjestelmiä ja miten toimia sosiaalisessa mediassa.

  -Tea

  VastaaPoista