keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Työn eteneminen

Ryhmä 3: Antti V. (pj), Anniina, Kaisa P.

Yritys Öljykasvit: Aki, Tom, Juha-Pekka, Matti, Antti, Mikko, Teemu, Niko, Oskari

Pidimme kokousta 5.10.2012 Adobe Connectin kautta. Tarkoituksena oli kartoittaa, millaisia toiveita harjoitusyrityksellä on projektin suhteen. Tähän tavoitteeseen ei kuitenkaan aivan päästy. Kävi ilmi, että harjoitusyrityksen toiminta ei ole vielä kunnolla alkanut ja projekti vaikutti epäselvältä. Yritimme hieman selventää tehtävänantoa toiselle osapuolelle. Sovimme lopulta, että palaamme asiaan viikon kuluttua, eli perjantaina 12.10.2012 Adobe Connectin välityksellä toivoen, että asiat olisivat puolin ja toisin hieman selventyneet. Tarvekysely on lähetetty, mutta vastauksia siihen ei vielä ole tullut.

Etätapaamisemme kuitenkin peruttiin viime hetkellä, kun harjoitusyrityksen puheenjohtaja ilmoitti, ettei heillä ole vieläkään yritysryhmiä. Joten tällä hetkellä odotellaan vastapuolen tilanteen parantumista. Muistuttelimme kuitenkin täyttämään tarvekyselyä, mikäli he kokevat sen näin alkuvaiheessa mahdolliseksi.

-Anniina, Antti ja Kaisa

2 kommenttia:

  1. Harmi tosiaan, että hommat takkuavat. Toivottavasti tilanteet korjautuvat ja päästään hommiin. Voi pian tulla kiire kurssin loppupäässä...

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että olette aktiivisia. Kyllä toinenkin osapuoli siitä sitten aktivoituu. Voitte edetä suunnittelun kanssa kuitenkin yleisellä tasolla jo.

    VastaaPoista