perjantai 16. marraskuuta 2012

Ryhmämme kuulumiset


Ryhmä 6: Mari, Jake ja Minna

5.10.2012

Teimme tarvekyselyn ja kokoustimme Mustialan ryhmän kanssa. Ilmeisesti heillä ei ollut ryhmät vielä täysin kasassa eikä heille ollut juurikaan kerrottu kurssien välisestä yhteistyöstä. Laitoimme heille kuitenkin sähköpostilla tarvekyselyn ja kerroimme mitä yhteistyön tulisi pitää sisällään. He lupasivat selvitellä asiaa ja vastata tarvekyselyyn kunhan saavat ryhmänsä kasaan.


15.10.2012

Kerroimme heille vielä lisää tietoja yhteistyötä koskien. Tiedustelimme myös josko heillä olisi jo ryhmät selvitettyinä ja tarvekysely täytettynä. Saimme viestiin vastauksen seuraavana päivänä että he palaavat asiaan syysloman jälkeen tiistaina 30.10.2012. Olimme yhteydessä myös omiin kurssiopettajiimme yhteistyöryhmän vaikeuksien suhteen. Pohdimme jo työmme kohderyhmän vaihtamista.


2.11.2012

Meillä ryhmällämme on ollut vaikeuksia työn alkuun pääsemisessä. Kokoustimme ryhmämme kanssa ja tulimme siihen tulokseen, ettemme enää tee yhteistyötä Mustialan ryhmän kanssa. Heihin on otettu useasti yhteyttä, mutta tilanne ei tunnu etenevän yrityksistä huolimatta lainkaan. Emme ole kuulleet heistä mitään 16.10.2012 lähetetyn viestin jälkeen. Päätimme vaihtaa harjoitustyön kohdetta, sillä olimme jo myöhässä kurssin aikataulusta. Suunnittelimme tekevämme kuvitteellisen ympäristökasvatusverkostopalvelun Hämeenlinnan kaupungille. 


16.11.2012

Pidimme aamulla tiimipalaverin jossa kävimme tarvekyselyä ja palvelusuunnitelmaa läpi. Jaoimme tehtävät ryhmäläisten kesken – tuntuu että vihdoin pääsemme työssä eteenpäin! Huomasimme kuitenkin ohjaajien kommentin tiimitiedot -taulukossa, jossa kehotitte valitsemaan työn kohteeksi oikean yrityksen. Lähetimme teille sähköpostia asiasta. Tällä hetkellä on hieman epätietoinen olo jatkaako nykyisen palvelusuunnitelman toteuttamista vai tulisiko meidän aloittaa jälleen alusta oikean yrityksen kanssa :/ Päätimme odottaa vastaustanne ja jatkaa siihen asti tämän suunnitelman parissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti