sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tilannekatsaus, ryhmä 3

Perjantain 2.11. luennolla oli jo tarkoitus esitellä demoympäristöjen suunnitelmia. Ryhmämme ei valitettavasti tätä vielä pystynyt tekemään, sillä olemme vasta nyt saaneet oikean asiakkaan ja tarvekartoitus on työn alla. Oli kuitenkin inspiroivaa kuunnella luentoa ja nähdä, että muut ryhmät ovat jo päässeet suunnittelemaan demoympäristöjään. Kyllä mekin tästä pikkuhiljaa!

Kuten muillakin ryhmillä, meillä on ollut tämän projektin kanssa alkuhaasteita, kun mitään Mustialan harjoitusyrityksiä ei sitten ollutkaan olemassa. Nyt kuitenkin saimme Antin kautta asiakkaaksi Heinolan lintutarhan, jolle suunnittelemme sosiaalisen median palvelukonseptin ja jonkin varainhankintaan liittyvän julkaisun. Uuden asiakkaan saaminen on nostanut motivaatiotamme tätä projektia kohtaan rutkasti. Tämä motivaatio toivattavasti auttaakin meitä nyt kirimään aikataulua kiinni...

Perjantaina muokkasimme tarvekyselyn uudelle asiakkaallemme sopivammaksi, sillä olimme jo saaneet jotakin taustatietoja heiltä. Alkuperäisen tarvekyselyn olimme tehneet yritykselle, josta meillä ei ollut mitään taustatietoja. Lähetimme linkin tarvekyselyyn kahdelle asiakkaan edustajalle ja pyysimme heitä vastaamaan mahdollisimman pian. 

- Kaisa P., Anniina M., ja Antti V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti