keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Palaute QismaltaTässä saamamme palaute asiakkaaltamme Qismalta, näin opintojakson lopuksi. Asiakkaan mielestä olemme tehneet hyvää pohjatyötä, vaikka aikataulukiireiden vuoksi yhteinen suunnittelu asiakkaan kanssa jäi vähäiseksi.

Verkkosivujen ulkoasu sopii Qisman tyyliin ja se on sopivan värikäs ja hauska. Leijailevat kännybakteerit ovat söpöjä. Asiakkaan mielestä olemme miettineet verkkosivuja ja sosiaalista mediaa aika laajasti. Asiakas ehdotti myös Pinterestin käyttämistä. Ryhmällemme ei ole tullut Pinterest mieleen, sillä se ei ole meille entuudestaan tuttu.

Qisma tulee miettimään tekstisisältöä sivustolle tarkkaan. Qisma suunnittelee, että voisi myydä tuotteiden lisäksi palveluja, mm. ohjausta ja koulutusta. Fontteja ja taittoja tulisi vielä pohtia, kun sisältöä saadaan lisää sivuille. Qisma pitää YouTubea ohjaukseen liittyen hyvänä asiana, sillä videonpätkillä mielenkiinnon herättäminen on helpompaa kuin teksteillä.

Kaiken kaikkiaan olemme tehneet Qisman mielestä hyvän pohjatyön. Tämä konkretisoi, mitä kaikkea Qisman tulee miettiä, jotta sivut ovat valmiit julkaistavaksi.  Qisman tulee perustaa vielä yrityskin ja tuotteita tulee olla, joita myydä. On vielä paljon hommaa ennen verkkokaupan aukaisemista…

Antti ja Tuomas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti