lauantai 15. joulukuuta 2012

Työ Heinolan Lintutarhalle valmis

Sosiaalisen median palvelukonsepti on nyt valmistunut ja esitelty asiakkaalle eli Heinolan Lintutarhan edustajille Ollille ja Tarulle viikolla 49. Asiakas oli sangen tyytyväinen työhömme ja meidänkin mielestämme yhteistyö sujui mutkattomasti.

Olli sanoi olevansa todella tyytyväinen työhömme. Luomamme palvelukonsepti toimii heille hyvänä pohjana, jonka päälle tulevaisuuden some-viestintää voidaan kehittää. Kun hyvä pohja on luotu, asiakkaan toimeksi jää huolehtia siitä, että sivuille päivitetään säännöllisesti uutta sisältöä ja kuulumisia Lintutarhalta, mihin asiakas aikookin nyt panostaa.

Erityisesti Facebook-sivu sai kiitosta. Viestintävastaava toimiva Taru kehui sivun ulkoasua ja varsinkin kuvien käyttö sai kiitosta. Olli mainitsi, että Facebook on ”tätä päivää” ja on hienoa ja Lintutarhalle eduksi, että sekin sai nyt oman Facebook-sivun. Facebook-sivu ja sivulle ideoimamme sosiaalisen median kampanja ensi vuodelle olivat asiakkaalle niin mieluisia, että Facebook-sivu julkaistiin saman tien Lintutarhan viralliseksi Facebook-sivuksi.

Kurssiin liittyvistä alkukankeuksista selviittin ja nyt voi huokaista, sillä loppu hyvin kaikki hyvin! Oikein mukavaa joululomaa kanssakurssilaisille!

- Kaisa P., Anniina M. ja Antti V.

1 kommentti:

  1. Teillä on tosi onnistunut konsepti! Hyvä te!

    Mukavaa joulunodotusta toivoo
    kurssikaverinne Kaisa
    ja Tuuliset Pojat

    VastaaPoista