keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Team Kestävän hommat hoidossa!

Team Keke kokoontui Skypeen ja Connect Pro -huoneeseen 18.4. käymään läpi, mitä kukin on viime palaverin jälkeen saanut aikaan. Sovimme tällöin jokaiselle jäsenelle oman vastuualueensa.

Nyt palaverin aiheena olikin kerätä kaikki aikaansaannokset yhteen, oppia niistä ja keskustella vieläkö jotain olisi kehitettävä. Ryhmän tehtävänä oli luoda Osuuskunta Team Kestävän jäsenille salainen ryhmä sisäistä viestintää varten (Annika), kerätä osuuskunnan valokuvat samaan paikkaan Googlen Picasa-ohjelmaa apuna käyttäen (Miia), tehdä osuuskunnalle Google-kalenteri (Anu) ja kehittää osuuskunnan nettisivuja (Sini).

Kävimme jokainen vuorollamme läpi, mitä ja miten olimme tehneet. Tarkoituksena oli siis, että ryhmän jokainen jäsen oppii myös muilta eli myös minä kuva-albumien kokoajana osaisin myös päivittää nettisivuja. Tällä tavalla saimme jokainen täyden hyödyn tehtävästä, eikä oppiminen rajoittunut vain siihen omaan vastuualueeseensa. Samalla keskustelimme mahdollisista jatkokehitystavoista. Tästä hyvänä esimerkkinä on suunnitelmamme siitä, miten kalenterista saataisiin suurin hyöty; kalenteriin olisi hyvä saada kaikkien vuosikurssien kalenterit näkyviin. Tämä helpottaisi yhteisten aikojen löytämistä, kun kaikkien lukujärjestykset avattaisiin päällekäin.

Nyt voimme tyytyväisin mielin sanoa tehneemme hyvää työtä ja oppineemme paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti